Vi är tillbaka!

Efter stiltje på sidan är det dags att göra en större uppdatering och lansera ett nytt projekt, Stalingrad 2.0, eller ”Större stad 2.0” då jag vill att terrängen skall gå att använda i fler områden än bara Sovjet, utan även t ex Frankrike och andra delar av Europa, därför är planen att alla skyltar osv skall vara utbytbara.

O

Ovan är en liten mock-up hur jag tänker mig att staden skulle kunna se ut i tinkercad. Grått är industrier, orange petrokemiska saker, grönt mindre enskilda hus, gult större hus och orange/brunt ännu inte bestämt men skulle kunna vara affärer etc.

Tanken är dock inte att staden skall vara statisk, utan om man vill bara kunna ha bara industri osv, så allt skall vara så modulärt som möjligt.

Vissa hus har jag redan tidigare gjort men kommer att återbesöka för att förbättra, vissa är inte ännu designade men planen är att på denna blogg dokumentera vad jag gör, samt hur för att komma ihåg det själv.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.