Bolt Action, Finska vinterkriget del 5 – Sjukvårdare omtag

Haavoittunut paareilla saunaan – Källa sa-kuva.fi

Jag blev mer och mer missnöjd med sjukvårdarna, då en av modellerna hade en rysk modifierad snödräkt som inte såg helt ok ut. Därför bestämde jag mig för att jag skulle skrota den figuren och bygga en ny figur, något som inte var lika lätt som jag hoppats då jag fick göra flera modifieringar.

För att skapa mer ”action” och en modell som fungerar med de två andra sjukvårdarna planerade jag att bygga en springande bårbärare. Själva figuren är en springande ”Blitzkrieg German Sprue” figur, med ett ryskt ”Winter Soviet infantry” huvud, samt en bår gjord av ”Stowage pack – tarps and rolls” som delades i två, en mittdel gjord av Green-stuff, och bårhandtag gjorda av små bitar lödtenn.

Figuren skall nu putsar och slipas innan grundmålning och målning.

Efter målning och lackning är nu figuren klar, insåg dock när jag skulle fota den att jag glömt måla på rödakors armbindeln… Men det är i och försig inte någon katastrof.

 

Det här inlägget postades i 28mm, Bolt Action, Finland och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.