Skyttevärn

Har gjort en del försök med att gjuta i resin, och en av de första saker jag tillverkade var en uppsättning delar som kan användas till skyttevärn. Min tanke är att det skall gå att använda dem för flera olika tidsperioder och krig, genom att man kan måla och kombinerar dem på olika sätt.

Fördelen med att gjuta dem, är att det går snabbt, de som tar längst tid var att konstruera den ursprungliga modellen och att tillverka formarna. Har därför försökt med att göra vinter med snö, skog samt öken versioner. På bilden ovan är dock endast skog, snö och omålad med.

Jag har upptäckt att det är mycket lätt och smidigt att snabbt skapa värnsystem, kanonvärn och fordonsvärn. Skyttegravar går även att skapa snabbt om man använder de långa delarna och ställer emot varandra.

 

Det här inlägget postades i 28mm, Resin och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.