Bolt Action, Fortsättningskriget / Lapplandskriget del 3 – Eldledaren

Eldledaren Fänrik Palmgren vid Lempaalanjärvi 1941.09.21 SA-Kuva.fi

Efter att ha gjort en 12cm Grk, så behövdes det en eldledare för att kunna kalla in artilleri från utanför spelplanen. Då det inte går att köpa finska eldledare från Warlord Games, så var jag tvungen att modifiera en tysk enhet. Genom att slipa bort ”tyska detaljer” och byta ut mot olika bits som passade ser de nu lite mer finska ut. Funderade först på att helt ta bort figurerna och skapa finska från scratch, men behålla utrustningen. Bestämde mig att det skulle bli för jobbigt, och beslutade mig för att eventuellt göra det vid ett senare tillfälle.

Resultatet blev ok, och jag bytte även bas för att att kunna placera de andra figurerna i gruppen på eldledarens bas. Detta skapade dock problem senare, då jag saknade en bas till min 37 mm Boforskanon. Insåg dock att det var snabbt gjort att skriva ut en ny 🙂

 

Det här inlägget postades i 28mm, Bolt Action, Finland, VK2 och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.